RaboResearch - Economisch Onderzoek

Het antwoord op enkele veelgestelde vragen over de afdeling RaboResearch - Economisch Onderzoek vindt u hieronder. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoe kan ik een algemene vraag stellen aan RaboResearch - Economisch Onderzoek?
Vult u daarvoor het contactformulier in onder Contact.

Hoe kom ik in contact met een econoom van RaboResearch - Economisch Onderzoek?
Kijkt u hiervoor op het onderdeel ‘Wie zijn wij’ en zoek de econoom van uw keuze op. De contactinformatie van deze econoom staat op zijn/haar pagina vermeld.

Kan ik als journalist een econoom van RaboResearch - Economisch Onderzoek benaderen voor achtergrond­informatie of een interview?
Ja, dat kan. Kijkt u hiervoor op het onderdeel ‘Wie zijn wij’ en zoek de econoom van uw keuze op. De contactinformatie van deze econoom staat op zijn/haar pagina vermeld.
Ook staan de specialismen van de econoom aangegeven. Tevens staat in onze studies altijd contactinformatie vermeld.

Kan ik gegevens uit de studies van RaboResearch - Economisch Onderzoek gebruiken voor mijn eigen onderzoek?
Ja, u kunt de gegevens uit onze rapporten voor eigen gebruik inzetten, mits u de volledige bron vermeldt.

Hoe kan ik solliciteren bij RaboResearch - Economisch Onderzoek?
U kunt uw sollicitatiebrief met motivatie en cv mailen naar dit mailadres. Een relevante universitaire (economische) opleiding strekt tot aanbeveling.

Hoe blijf ik op de hoogte van de meest recente publicaties op deze website?
Allereerst kunt onze publicaties vinden door geregeld deze website te bezoeken of ons op Twitter te volgen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze RSS-feeds (RSS-feed Nederlandstalige site en RSS-feed Engelstalige site). Hiermee wordt u continu geattendeerd op onze nieuwste publicaties. Op een aparte pagina staan instructies hoe u deze RSS-feeds kunt instellen en gebruiken. Bovendien kunt u zich abonneren op onze digitale nieuwsbrief, de Kennismail, waarin we minimaal één keer per maand onze meest recente publicaties voor u op een rij zetten. U vindt de link om u aan te melden op de Wie zijn wij-pagina.