RaboResearch - Economisch Onderzoek

Jan Lambregts

Hoofd Global Economics & Markets

Jan Lambregts is hoofd Global Economics & Markets (GEM) bij Rabobank International in Londen. Hij geeft leiding aan een internationaal team van analisten en strategen die zich voor grote klanten bezig houden met macro-economie, valutahandel, vastrentende waarden, kredietverlening en agrarische commodities.

Vóór zijn vertrek naar Londen in 2009 heeft Jan zeven jaar in Singapore en Hongkong gewoond en gewerkt. Hij hield zich daar vooral bezig met macro-, valuta- en rentestrategieën voor klanten van Rabobank, met een nadruk op Japan en China. Jan treedt vaak op als spreker of panellid bij conferenties en rondetafelbijeenkomsten. Daarnaast is hij een van de belangrijkste woordvoerders namens Rabobank over de ontwikkelingen op de financiële markt, waarover hij regelmatig wordt geïnterviewd voor CNBC, Bloomberg, Reuters en andere toonaangevende mediaorganisaties.

Hij is cum laude afgestudeerd aan de Tilburg University in micro-/macro-economie, met een specialisatie in financiën en internationale handel.

Publicaties Jan Lambregts